Bouchací kuličky Boy 50 ks - dětská pyrotechnika Zobrazit větší

Bouchací kuličky Boy 50ks/bal

CLE8033-B/BAL

   Nový produkt

12 Kč

Více informací

Dětská zábavní pyrotechnika Bouchací kuličky boy

Dětská pyrotechnika je tou nejbezpečnější kategorií zábavní pyrotechniky. Barevné bouchací kuličky jsou ideálním zpestřením každé dětské párty, ať už se jedná o narozeninovou oslavu nebo o jakoukoliv jinou zvláštní příležitost, při níž chcete udělat svým dětem radost. Zažehněte jiskřičky radosti v očkách svých dětí.

Bouchací kuličky jsou ideální pro ty nejmenší pyrotechniky. Je to ta nejbezpečnější pyrotechnika z celé nabídky a je velice snadná k použití. Kuličky totiž reagují na náraz anebo tlak, takže je stačí hodit o zem, nebo sešlápnout botou. S bouchacími kuličkami si užijete hodně zábavy. 

Bezpečnost dětské pyrotechniky

Při používání dětské pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a bezpečí svých dětí. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie: F1

Hledáte jinou dětskou zábavní pyrotechniku?

V našem internetovém obchodě najdete širokou nabídku dětské zábavné pyrotechniky za najlepší ceny.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.