Elektrický palník 1m 25ks/bal Zobrazit větší

Elektrický palník 1m 25ks/bal

EP1M/BAL

   Nový produkt

Skladem 18 kusů zboží

490 Kč

Více informací

Elektrický odpalovač – 1 m

Odpalujte zábavní pyrotechniku z bezpečné vzdálenosti pomocí metrového elektrického odpalovače. Zábavní pyrotechnika má vytvářet radost, a aby to bylo možné, je důležité při jejím odpalování dbát na bezpečí.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Hledáte jinou zábavní pyrotechniku? V našem internetovém obchodě najdete širokou nabídku zábavní pyrotechniky za ty nejlepší ceny.

 

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.