Smoke generate match head černá 1 ks / dýmovnice Zobrazit větší

Smoke generate match head černá 1 ks / dýmovnice

TXF933-8

   Nový produkt

63 Kč

Více informací

Smoke generate match head černá 1 ks

Barevné dýmovnice jsou spojovány hlavně s výtržnostmi na fotbalových zápasech nebo demonstracemi. Kromě toho jsou však ideálním zpestřením různých uměleckých vystoupení nebo dotvořením paintballových a airsoftových zápasů nebo jiných vojenských her. Dýmovnice však může být použita též jako signalizace v nebezpečných situacích v těžko dostupném terénu s omezenými možnostmi komunikace. Kreativitě se však meze nekladou. Najděte nové a unikátní využití barevných dýmovnic.

Obsah balení zábavní pyrotechniky

Balení obsahuje 1 dýmový granát černé barvy. Tyto barevné dýmovnice vydávají dým po dobu 60 vteřin (+/- 5 vteřin).

Pozrite si video ohňostroja: 

Bezpečnost zábavní pyrotechniky

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:P1

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.


Rozmery (mm): 130x40
Třída ADR: 1,4G
Balenie (ks): 1
Kartón (kusov): 100