Nadýmaček 1ks Zobrazit větší

Nadýmaček 1ks

410399

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

11 Kč

Více informací

Nadýmáček 

Barevné dýmovnice jsou nechvalně známé hlavně díky výtržnostem na fotbalových zápasech nebo demonstracím. Jsou však ideálním zpestřením různých uměleckých vystoupení nebo dotvořením paintballových a airsoftových zápasů či jiných vojenských her. Dýmovnice může být také použita pro signalizaci v nebezpečných situacích v těžko dostupném terénu s omezenými možnostmi komunikace. Kreativitě se však meze nekladou. Najděte nové a unikátní využití barevných dýmovnic.

Obsah balení zábaví pyrotechniky:

Nadýmáček vydává bílý dým po dobu 120 vteřin.

Rozměry produktu: 

Výška: 12,5 cm

Průměr: 3 cm

Podívejte se na video dýmovnice Nadýmáček

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie: F2

Hledáte jinou dýmovnici?

Prohlédněte si i další dýmovnice v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete dýmovnice v různych barvách, velikostí a s různou délkou trvání od 25 až do 80 vteřin.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.3G – UN0335

NEBEZPEČÍ: Zákaz kouření! Výbušnina: nebezpečí požáru, tlakové vlny nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.

Vybuch