Fontánový mix 2 / fontány Zobrazit větší

Fontánový mix 2 / fontány

F2M/BAL

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

38 Kč

Více informací

Zábavná pyrotechnika Fontánový mix  4 ks

Zábavní pyrotechnika fontána je ideálním zpestřením všech speciálních událostí. Jako každá zábavní pyrotechnika se i fontány těší největší oblibě právě v období Vánoc a Silvestra. Čím dál více lidí používá zábavní pyrotechniku i v průběhu roku, například na narozeninových oslavách, firemních večírcích, svatbách nebo jiných společenských událostech, kde pyrotechnika dotvoří atmosféru a umožní lidem vychutnat si neopakovatelné momenty ještě intenzivněji.

Zábavní pyrotechnika Fontánový mix obsahuje:

- 2 ks fontány Dračí dech - 2 ks fontány

Podívejte se na fontánu v akci:

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:F2

Hledáte jinou fontánu?

Prohlédněte si také ostatní fontány v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete dýmovnice různých barev s různou délkou trvání.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.

Vybuch