Petardy Supergato Zobrazit větší

Supergato 5 ks / petardy

1400014/BAL

   Nový produkt

193 Kč

Více informací

Petardy se zápalnou šňůrou supergato


Petardy patří mezi nejpoužívanější zábavní pyrotechniku. Nejvyhledávanější jsou hlavně během vánočních svátků a oslav Nového roku. Výbuch petardy doprovází silný zvukový efekt.

Obsah balení zábavní pyrotechniky:

Toto balení zábavní pyrotechniky obsahuje 5 kusů petard se zápalnou šňůrou Supergato.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie: F3

Hledáte jiné petardy?

Prohlédněte si všechny petardy v naší nabídce. V našem internetovém obchodě najdete širokou nabídku zábavní pyrotechniky.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.3G – UN0335

NEBEZPEČÍ: Zákaz kouření! Výbušnina: nebezpečí požáru, tlakové vlny nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.