Modrá dýmovnice s trhací pojistkou 1ks Zobrazit větší

Modrá dýmovnice s trhací pojistkou 1ks

RDG60M

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

94 Kč

Více informací

Dýmovnice MODRÁ 1 ks

Barevné dýmovnice jsou spojovány hlavně s fanoušky na fotbalových zápasech. Kromě toho jsou však ideálním zpestřením různých uměleckých vystoupení nebo paintbalových, airsoftových a jiných vojenských her. Dýmovnice může být použita též pro signalizaci v nebezpečných situacích v tězko dostupném terénu s omezenými možnostmi komunikace. Kreativitě se meze nekladou. Sami můžete najít nové a unikátní využití barevných dýmovnic.

Obsah balení zábavní pyrotechniky

Jedno balení obsahuje 1 ruční dýmový granát modré barvy. Tyto barevné dýmovnice vydávají dým po dobu 60 vteřin (+/- 5 vteřin).

Podívejte se na video dýmovnice:

Bezpečnost zábavní pyrotechniky

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:P1

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.