Titáni 1ks Zobrazit větší

Titáni 1ks

PE044

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

188 Kč

Více informací

Římské svíce titáni

Římské svíce, též světlice, patří mezi malé ohňostroje, které nelze odpálit z ruky. Nejvyhledávanější jsou v období Vánoc a oslav Nového roku. Jsou též ideálním zpestřením zvláštních událostí, jako jsou narozeninové oslavy, svatby nebo firemní večírky. Vychutnejte si neopakovatelné momenty svých večírků ještě intenzivněji.

Obsah balení zábavní pyrotechniky:

Jedno balení obsahuje 1 kus produktu Titáni.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:F2

Hledáte jinou římskou svíci?

Prohlédněte si všechny ohňostroje v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete širokou nabídku ohňostrojů různé délky trvání a s různými efekty za ty nejlepší ceny.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.