Rakety Turbo Rocket 75 4ks/bal Zobrazit větší

Rakety Turbo Rocket 75 4ks/bal

RBS75/BAL

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

294 Kč

Více informací

Turbo Rocket 75 4 ks

Rakety jsou klasikou na poli zábavní pyrotechniky. Tato zábavní pyrotechnika je nejvyhledávanější hlavně během vánočních svátků a oslav Nového roku. Můžete je však použít i u příležitosti jných speciálních událostí, jako jsou oslavy narozenin, svatby nebo firemní večírky. Zábavní pyrotechnika dokáže zpestřit každou párty.

Obsah balení zábavní pyrotechniky:

Turbo Rocket je sada 4 kusů raket s různobarevným efektem.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:F2

Hledáte jiné rakety?

Prohlédněte si všechny ohňostroje v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete širokou nabídku ohňostrojů různé délky trvání a s různými efekty za ty nejlepší ceny.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.