Rakety Scream rocket 2 10ks/bal Zobrazit větší

Rakety Scream rocket 2 10ks/bal

FR-S2/BAL

   Nový produkt

Skladem 35 kusů zboží

Upozornění: v cene zboží je zahrnut extra poplatek za dopravu a balné.

Balení do zvláštního nebo nadrozměrného balení, které zamezuje poškození raket při přepravě. Toto balení je zahrnuto v ceně raket.

Více informací

846 Kč

Více informací

Rakety Scream Rocket

Pískající rakety jsou klasikou na poli zábavní pyrotechniky. Tato zábavní pyrotechnika je nejvyhledávanější hlavně během vánočních svátků a oslav Nového roku. Můžete je však použít i u příležitosti jiných speciálních událostí, jako jsou oslavy narozenin, svatby nebo firemní večírky. Zábavní pyrotechnika dokáže zpestřit každou párty.

Obsah balení zábavní pyrotechniky:

Toto balení zábavní pyrotechniky obsahuje 10 raket Scream, které mají efekt pískající stopy a barevných světlic.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:F3

Hledáte jiné rakety?

Prohlédněte si všechny rakety v naší nabídce. V našem internetovém obchodě najdete širokou nabídku zábavní pyrotechniky.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.