Rakety Diktaattori Shells 9ks Zobrazit větší

Rakety Diktaattori Shells 9ks/bal

CLE8519/BAL

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

1 BAL = 9ks

NEC = 575 g

Upozornění: v cene zboží je zahrnut extra poplatek za dopravu a balné.

Balení do zvláštního nebo nadrozměrného balení, které zamezuje poškození raket při přepravě. Toto balení je zahrnuto v ceně raket.

Více informací

1 623 Kč

Více informací

Rakety Diktaattori Shells 

Rakety jsou klasikou na poli zábavní pyrotechniky. Tato zábavní pyrotechnika je nejvyhledávanější hlavně během vánočních svátků a oslav Nového roku. Můžete je však použít i u příležitosti jných speciálních událostí, jako jsou oslavy narozenin, svatby nebo firemní večírky. Zábavní pyrotechnika dokáže zpestřit každou párty.

Obsah balení zábavní pyrotechniky:

Rakety Diktaattori Shells obsahuje 9 kusu raket nejvyšší kvality s různobarevným efektem. 

Podívejte se na video raket:

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Rozměry produktu:        

38x150x690 mm

48x185x810mm

 Ø38 mm  Ø48 mm  

Kategorie:F2

Hledáte jiné rakety?

Prohlédněte si všechny rakety v naší nabídce. V našem internetovém obchodě najdete širokou nabídku zábavní pyrotechniky.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.3G –  UN0335

NEBEZPEČÍ: Zákaz kouření! Výbušnina: nebezpečí požáru, tlakové vlny nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.