Single shot Scream 6ks/bal Zobrazit větší

Single shot Scream 6ks/bal

SS25SC/BAL

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

248 Kč

Více informací

scream single shot

Kompaktní ohňostroje jsou nejvyhledávanější hlavně během vánočních svátků a oslav Nového roku. Můžete je však použít i u příležitosti jiných zvláštních událostí, jako jsou narozeninové oslavy, svatby nebo firemní večírky. Zábavní pyrotechnika dokáže zpestřit každou párty. Kompaktní ohňostroje se používají velmi jednoduše. Stačí je umístit na volné prostranství, kde nehrozí poškození majetku. Poté pouze zapálíte šňůru a můžete si vychutnat pyrotechnické divadlo, které vám kompaktní ohňostroj připraví.

Obsah balení zábavní pyrotechniky:

Jedno balení obsahuje 6 kusů zábavní pyrotechniky Scream single shot. Tento ohňostroj vypálí do vzduchu pískající stopu.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO PRODUTKU:

Kategória:F2

Hledáte jiný ohňostroj?

Prohlédněte si všechny ohňostroje v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete širokou nabídku ohňostrojů různé délky trvání a s různými efekty za ty nejlepší ceny.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.