Plutonium 42ran Zobrazit větší

Ohňostroj Plutonium 42 rán 30-48 mm 1ks

CLE4124

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

Máte záujem o vačšie balenie?

1 CTN= 2 ks

NEC= 901 g

Více informací

1 822 Kč

Parametry

Hmotnosť výbušniny v kg0,901
Objem výbušniny v m30,027

Více informací

Kompaktní multiefektní ohňostroj Plutonium

Ohňostrojě jsou nedělitelnou součástí oslav Nového roku. Nečekejte ale až na konec roku, zpestřete si svou oslavu narozenin, párty nebo večírek nádherným ohňostrojem z naší nabídky. Kompaktní ohňostroje je tak snadné použít. Umístněte je na volné prostranství, kde nehrozí poškození majetku, zapalte šňůru a sledujte to velkolepé divadlo na obloze.

Efekt zábavní pyrotechniky Plutonium

Kompaktní ohňostroj Plutonium je doprovázený mnoha různobarevnými efekty. Do vzduchu vypálí 42 ran ráže 30 - 48 mm, celá show trvá 60 vteřin.

Podívejte se na video ohňostroje:

Upozornění: Ohňostroje a zábavná pyrotechnika se vyrábějí ručně. Doba trvání ohňostrojě je proto jen orientační a může se kus od kusu lišit (může být kratší i delší). Každý ohňostroj je unikátní, proto nelze stanovit přesní dobu jeho trvání.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie: F3

Rozměry produktu: 

Délka: 25 cm

Výška: 28 cm

Šířka: 29 cm 

Pyrotechnické výrobky tř. 1.3G – UN0335

NEBEZPEČÍ: Zákaz kouření! Výbušnina: nebezpečí požáru, tlakové vlny nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.