Low price 200 rán 20 mm Zobrazit větší

Ohňostroj Low price 200 rán 20 mm 1ks

CLE4266-1ES

   Nový produkt

2 214 Kč

Více informací

Low price 200 rán 20 mm

Těšíte se, až nastane konec roku a konečně zažijete tu skvělou podívanou v podobě nádherných ohňostrojů na obloze? Už nemusíte čekat na Nový rok. Ohňostroje jsou skvělým zpestřením každé párty, narozeninové oslavy nebo večírku. Je jen na Vás, jak velkolepá bude ohňostrojová šou, kterou připravíte. Kompaktní ohňostroje jsou velice jednoduché k použití. Stačí je umístnit na volné prostranství, kde nehrozí poškození majetku, zapálit šňůru a sledovat to nádherné divadlo na obloze.

Efekt zábavní pyrotechniky Low price 200 rán 20 mm

Kompaktní ohňostroj Low price  200 rán 20mm doprovázený mnoha různobarevnými efekty. Do vzduchu vypálí 16 rán ráže 20 mm, celá show trvá 40 vteřin.

Podívejte se na video ohňostroje:

Upozornění: Ohňostroje a zábavná pyrotechnika se vyrábějí ručně. Doba trvání ohňostrojě je proto jen orientační a může se kus od kusu lišit (může být kratší i delší). Každý ohňostroj je unikátní, proto nelze stanovit přesní dobu jeho trvání.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie: F2

Pyrotechnické výrobky tř. 1.3G – UN0335

NEBEZPEČÍ: Zákaz kouření! Výbušnina: nebezpečí požáru, tlakové vlny nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.