Ohňostroj Padúch + Pomstitel 100rán 25-35 mm 1ks Zobrazit větší

Ohňostroj Padúch + Pomstitel 100rán 25-35 mm 1ks

FC43001

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

2 536 Kč

Více informací

zábavní ohňostroj padouch a mstitel

Kompaktní ohňostroje jsou nejvyhledávanější hlavně během vánočních svátků a oslav Nového roku. Zábavní pyrotechnika dokáže zpestřit každou párty. Kompaktní ohňostroje se používají velmi jednoduše. Stačí je umístit na volné prostranství, kde nehrozí poškození majetku. Poté pouze zapálíte šňůru a můžete si vychutnat pyrotechnické divadlo, které vám kompaktní ohňostroj připraví.

Efekt zábavní pyrotechniky padouch a mstitel

Kompaktní ohňostroj Padouch a mstitel je doprovázený mnohými různobarevnými efekty. Do vzduchu vypálí 100 ran ráže 20 mm, celá show trvá 85 vteřin.

Podívejte se na video ohňostroje:

 Upozornění: Ohňostroje a zábavná pyrotechnika se vyrábějí ručně. Doba trvání ohňostrojě je proto jen orientační a může se kus od kusu lišit (může být kratší i delší). Každý ohňostroj je unikátní, proto nelze stanovit přesní dobu jeho trvání.

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie: F3

Rozměry produktu: 

Délka : 50 cm

Výška : 28 cm

Šířka : 26 cm 

Hledáte jiný ohňostroj?

Prohlédněte si všechny ohňostroje v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete širokou nabídku ohňostrojů různé délky trvání a s různými efekty za ty nejlepší ceny.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.3G – UN0335

NEBEZPEČÍ: Zákaz kouření! Výbušnina: nebezpečí požáru, tlakové vlny nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.