Rotate fountain 1 ks Zobrazit větší

Rotate fountain 1 ks

F14R

   Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

177 Kč

Více informací

Zábavní pyrotechnika rotující fontána

Zábavní pyrotechnika fontána je ideálním zpestřením všech speciálních událostí. Jako každá zábavní pyrotechnika se i fontány těší největší oblibě právě v období Vánoc a Silvestra. Čím dál více lidí používá zábavní pyrotechniku i v průběhu roku, například na narozeninových oslavách, firemních večírcích, svatbách nebo jiných společenských událostech, kde pyrotechnika dotvoří atmosféru a umožní lidem vychutnat si neopakovatelné momenty ještě intenzivněji.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO PRODUKTU:

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:F2

Hledáte jinou fontánu?

Prohlédněte si všechny ohňostroje v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete širokou nabídku ohňostrojů různé délky trvání a s různými efekty za ty nejlepší ceny.

Pyrotechnické výrobky tř. 1.4G –  UN0336

VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení.  Nevystavujte obrušování/nárazům/tření. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. V případě požáru: Vykliďte prostor. Kvůli nebezpečí výbuchu haste z dostatečné vzdálenosti. Požár NEHASTE, dostane-li se k výbušninám. Nebezpečí výbuchu. Uchovávejte pouze v původním balení. Odstraňte obsah/obal odevzdáním k likvidaci oprávněné osobě.

Vybuch